Mest solgte

Original Apple iPhone 11 Silicone Case

(0)
325,00 kr. m/moms 199,00 kr. m/moms249,00 kr. m/moms

Original Apple iPhone 11 Pro Silikone Cover

(0)
349,00 kr. m/moms 249,00 kr. m/moms

Apple iPhone X/XS iPhone Silicone Cover

(0)
350,00 kr. m/moms 199,00 kr. m/moms

Mobilpart.dk – Reservedele og tilbehør til telefoner, tablets og Macbook

Hos Mobilpart.dk, har vi udover den fysiske butik også fokus på at udvikle os, og have en bedre udnyttelse af digitalisering og teknologisk udvikling. Dette har ført os til, at lancere vores egen hjemmeside. Vores kunder har nu muligheden for, at shoppe på vores Webshop 24 timer i døgnet, hvor det er muligt at se priser og lagerbeholdning. Vi har stort kendskab til varerne og giver gerne råd og vejledning både før og efter købet. Vi arbejder løbende på at have de mest gængse varer på vores lager, og har et samarbejde med logistikcenter, hvorfra vi kan garantere dag-til-dag levering i hele landet og hurtig levering i Norden. Levering sker via GLS og Dao , som er vores landsdækkende transportør.

Vores fokus ligger i, at være en stabil forhandler med speciale i kvalitets reservedele til alle de kendte teknologiske udstyr reservedele og solid leverandør på det danske marked, og at være hovedleverandør til virksomheder i Danmark og Norden, med en kvalitet der topper til konkurrencedygtige priser.

Hos Mobilpart.dk sætter vi stor pris på kvalitet og service, og er altid klar til at hjælpe vores kunder med et smil. Med dette sagt, kan vi prale med, at vi altid står inden for vores reparationer, og skulle der imod forventning opstå problemer, udskifter vi med glæde alle defekte dele. Vi tager også gerne ansvar for vores sendte produkter inden for rimelig tid.